Připrav si ...
Anotace: bude nám hezky ...
Připrav si ústa, lásko má,
dnešní noc bude soukromá,
připrav si dlaně, miláčku,
ať zvládneš první zatáčku…
Připrav si slova, medvídku,
dnes přichází noc zážitků,
připrav si náruč, andílku,
zahřívám už ti postýlku.
Připrav si tělo, mazlíčku,
hladit tě budu v ďolíčku,
připrav si city, drahoušku,
pustíme z okna světlušku.
Připrav si duši, zlato moje,
propadne peklu, bez souboje,
připrav si srdce, broučku můj,
budu jen já, vše vygumuj …
Přečteno 467x
Tipy 51
Poslední tipující: fijalka, Danger, kuskus pruhovaná, zelená víla, strašidýlko-střapatý, Niky88, James Libustka, carodejka, Sweet KiWi, bobi bobie, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)