Tanec s tebou
Anotace: Nemáte si občas chuť zatancovat
Tanec s tebou
Je ráno a zase já jedu metrem
Kolem mě spoustu znuděných lidí
Každý z nich kráčí vlastním světem
Každý z vás, v nás něco vidí
V půl osmý dali jsme si sraz
Chtěla jsi tancovat a já měl ti být partnerem
Za oknem našel jsem tvůj vzkaz
Že zastávka nám bude parketem
Všichni procházejí a tiše závidí
My oddali se našemu tanci
Jsme odpoutáni od reality a lidí
A já se ptám, máme my šanci
Valčík na rozloučenou, či tango žhavé
Je to jedno, hlavně když jsme spolu
My dva jsme téma ožehavé
Ty vyléčíš mě od každého bolu
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, jitka.svobodova
Komentáře (0)