Věčná půlnoc
Anotace: okouzlení černými kadeřemi
Temnotou bloudím, nocí,
kde hvězdy nezáří
Věčná půlnoc, kterou
ráno nikdy nezmaří
Navždy ztracená,
na pěšinách bez konce,
přesto tak blízko,
na dosah tvého srdce
Černý příboj jako ostří
na skály naráží
Ty vlny mne utápí,
dýchat se mi nedaří
Nespoutané proudy
mne něžně objímají
Ke dnu, do věčnosti
mou duši ukrývají
Pouze ve smrti
budu se cítit bezpečněji
Pouze ve smrti
a v tvojí temné peřeji
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, Anjesis, katkas, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)