Doteky vln
Nevidět
Neslyšet
Jen plout
Nechat se svou
bolestí unášet
Necítit
Netoužit
Vnímat doteky vln
Zůstat rozkoší pln
Lásko, bolí mě stesk
rozvířený končin
Chci smočit dlaně
ve Tvé hlubině
Přivinout se
do Tvých zátočin
Nechat proud uhasit plamen
Žár, co v údech mám
Zkusit to
Obrátit se
Na druhý bok
A usnout
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)