Vidím, že nejsi sama. Jsou různé choutky, někdo třeba preferuje rušná parkoviště! Jiní můžou všude.
16.12.2010 20:57:00 | Zasr. romantik
touhou ses rozprostřela
celá
v přírodní kráse květu
ozdobná stuha na lafetu...
něžná střela nabitá vášní
takovou ,že hvězdy zháší
pouhým pomyšlením..chvěním křídel kolibříků
sbírajích nektar
lahodná mana co naplní džbánek rána..
ženskou chutí...
ST
16.12.2010 12:44:00 | Mbonita
Tichem myšlenek touha cinká
Růžově něžná v bílé noci
Kdy dlaně chtějí hřát
a tělo milovat
16.12.2010 11:42:00 | labuť
Dnes ráno po mnohých dnech
žádná vichřice venku za okny neřádila,
asi proto, že byla
tak pohádkově rozněžnělá..
:o)
16.12.2010 11:26:00 | Cecilka