Z kostí mamuta a větví
nevydělané kůže
a trochu suché trávy
mám tu 1+0.
Prodám za půl miliónu
(vhodné pro početnou rodinu)
WC za domem!
Na cizím pozemku.
A daně se neplatí (D...)
Pro tebe ST!
16.12.2010 20:24:00 | Zasr. romantik
Jsi architekt stavby slovních hrátek
číst tvoje skladby je pro mne svátek
16.12.2010 16:13:00 | Kapka
stavím architektonický skvost
most slov o člověčenství
ženství
ve vlání mušelínu
světle,stínu,čaji,vínu... výběru z bobulí
o chuti těch bohatství
co jsou jak Ty:-)
ST
16.12.2010 13:19:00 | Mbonita