Anotace: ...
parádní dílko ST!!!Moc hezky napsané
20.12.2010 11:33:00 | xoxoxo
...modrý župánek a nedohraná hra...
asi je to tím župánkem :o)
***
Jiří senior
18.12.2010 20:25:00 | j.c.
"hru máme spolu nedohranou"
asi napíšu mu taky. Hned či za chvíli
tak jenom pro mne lež a myšlenky dej stranou
chci s Tebou být tak, jak jsme spolu nebyli
chci rozehřát Tvé dlaně věčně studené
tak každý prst si polknu klidně několikrát
a jenom pozorovat chci ty touhy vábené
co hrají s námi hru. A každá zkouší vyhrát...
to je n.á.d.h.e.r.n.á báseň..děkuji za inspiraci
17.12.2010 06:49:00 | šuměnka
To je hra, ve které nikdo nevyhrává, tam je úspěch remíza. Tzn. oba spokojeni! :o)) ST!
16.12.2010 19:22:00 | Zasr. romantik