* První růže pro nekonečný refrén *
Anotace: "J. neví že je láska", napsala jedna na tabuli.. :)
Ve stínech
a v koutech tmy
hledaj rtíky princezny
Ve stínech
se hledám sám
a zpívám song jitřenkám
že je čas
být nepoznán
ale stejnou stranu jako Měsíc mám
krou naháčů
se zdám
žádné krátery že v srdci nemívám
a jenom šťastných cest
se sluncem dotýkám
:a nikdo neví
:kde dnes jsme
:nikdo neví že jsme v závějích
* v závějích
* nikdo neví kdo dnes jsme
* v citech vločky
* nebe nasejí
:nasejí
na mostech
i pod stromy
líbají nás kapky tmy
na mostech
už nejsem sám
a zpívám song Tobě tam
až ulétám
bůhvíkam
ale stejnou stranu jako Měsíc mám
krou naháčů
se zdám
v nekonečnu roztávám
že v konečnu zamrzám
stejně v tom budu jen sám
a jupí-jou, jupí-jou, já jsem tady náhodou
stydím se a červenám
šeptám duhou básnířkám
*
:a nikdo neví
:kde dnes jsme
:nikdo neví že jsme v závějích
* v závějích
* nikdo neví kdo dnes jsme
* v citech vločky
* nebe nasejí
:nasejí
A někdo ví?
Nekonečný refrén
* Růže neví kde dnes je
* Růže neví že je
Láska
Ve květech :)
Nadějí
Přečteno 488x
Tipy 26
Poslední tipující: Niky88, hašlerka, Mbonita, Kapka, Jiná, CULIKATÁ, pamp_elka, Holis, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (0)