Titan..
Anotace: .. mesiac Saturnu
Do snehu niekto nakreslil srdce
na Titane mi dych vyrazilo
svahy hôr sú tu pre freestyle súce
metánový sneh deriem hrán pílou
lyží, cez plochy vodného ľadu
k jazerám, s uhľovodíkov vôňou
z ktorej pľúc nádych predchádza pádu
myslel som si, že sám blúdim zónou
mesiaca Saturnu v skidrese softshell
s protišmykovým snehovým pásom
k srdcu, až sem som bez pádu došiel..
- kto v mojich snoch bol skôr, ako ja som?
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, Mbonita, PIPSQUEAK, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., slnečnica
Komentáře (1)
Komentujících (1)