NEMÁM SRDCE Z LEDU
Anotace: ..................
Nemám své srdce z ledu,
ani z hromady kamení,
lásku předstírat nedovedu,
ta buď v srdci je nebo není.
Je jasná jako realita,
né jak bláznivé snění,
v bolestích se srdce zmítá,
z očích tečou slzy po prameni.
Nemám srdce z kamene,
nemám ho ani z ledu,
jak to teď všechno bolí,
ti popsat vážně nedovedu.
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, čokoládka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)