Láska
Anotace: O láscce a ,,lásce,,
Láska
Láska je jak děva lepá
Dobří mají smůlu a ti zlí…
Spravedlnost bývá slepá
A naše duše zbytečně tlí
Koho z nás to asi baví
Být stále srážen do kolen
A koukat jak zmar úspěch slaví
Vezmeme-li to kolem a kolem
Proč vlastně o lásku stát
Když pak není důvod se smát
Jsi-li ráda, lásko, za tento náš stav
Tak nejsi božská ani zpola
Víš, co jsi nás stála hlav
Odkud jsi? Z pekla, tam zdola
Tak se tam urychleně vrať
Ať nezpůsobuješ lidem závrať
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Gringer, hubape
Komentáře (1)
Komentujících (1)