O poupěti..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=RDdc4WPY_SY
Večerní iluze o chuti chleba,
kousku, co nadrobíš mi do očí
"Nebojím se, víš.."
Ani začátku nového rána
Do neznáma zas mě chceš vzít
Okolo mě chodíš..sem tam..
a já Tě nevidím..
Bdím ve svých myšlenkách..příliš
asi..
Slyšíš, co říkám uvnitř?
Nasloucháš..
Jsem na Tebe zlá..povídáš
Ale tak to není..to jen..
ten strach..občas neuhlídáš..
víš..?
Přečteno 477x
Tipy 59
Poslední tipující: enigman, Danga, Helena Lovecká, sepotvkorunachstromu, Verena, Gabrielle, Danger, Mario de Janiero, jedam, Javavia, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)