milování
...
v kraječkách skryla si
chvilky co mrazí,
v zákoutích tajemných
snídal jsem něhu,
v kvítečcích jasmínu
ležíme nazí,
na lodce v lůnu Tvém
hledám Tých břehů
...
v záblescích jiskrných
vdechuji chvíli,
chřípí mé snaží se
pojmout Tě celou,
vonavé doteky
ve mě ted sílí,
kameny mlýnské
mé bytí zas melou
...
jako list z větroví
k nohám Ti spadnu,
každou Tvou křivku znám
už tisíce let,
rozumem těžko svým
nyní už vládnu
v Tvém náručí našel jsem
svůj vnitřní svět
...
Přečteno 464x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, tato22, Antares, Kars, Gabrielle, Holis, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, jethullfan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)