Hello my sweet girl! Always keep smiling! Are you happy now?
Anotace: ..pro každou slečnu, paní či jinou osobu která si to přečte...
Jsem znásilněný vlastní touhou
po životě
po kráse
a s představou strohou
se vidím jako kůl v plotě
Jsem postřelený vlastní blbostí
k lidem
k sobě
před zrcadlem pukám zlostí
jsem ve špatném filmu
podle skutečné události
Jsem zmrzačen vlastní pýchou
namyšlený
až hrůza
zatracený i zlatou štikou
jsem jako kůň splašený?
Přečteno 433x
Tipy 20
Poslední tipující: Víla, Sanmaro, Špáďa, Veverushka, Markéta G., dream in emptiness, James Libustka, Noc17, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)