Chci Tě
Nedostupná u mě stojíš
nedáš ruku snad se bojíš
že s ní srdce vzít bych chtěl
a máš pravdu - to bych chtěl
vždy se krásně usmíváš
zoubky jasně bílé máš
dlouze líbat bych Tě chtěl
ach - kdybych jenom směl
Tvá čistá duše a krása anděla
dráždí mé smysly doběla
najdu si cestu do Tvého srdíčka
nebo jí udělám (snad je to básnička)
:-)
Přečteno 451x
Tipy 21
Poslední tipující: Dona Quixote, Gabrielle, Vanilková Ninja, Niky88, jaňa, labuť, Larey, Kett, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)