..beru si teď..
Beru si teď! A kašlu na to příště…
Když zafoukám si totiž přes strniště
A rty si rozdráždím o líce neholené
Pak zčistajasna touha mnou se žene
A vnadí, drásá, sžírá mne a pálí
V tu vteřinu jsem jak bohyně Kálí
Divoká energie pod kůží se kupí
A pak mé drápy sotva kdo už ztupí!
Beru si teď! A kašlu na za chvíli…
Když zafoukám si z celé svojí síly
A rty si rozžhavím o líce vábící
Pak probudím jen Gwiber dračici
Co vznese se a rve a zápasí
Své zuby s drápy téměř lačně vytasí
Bojovná pozice o chtíči k sytosti
A pak jen ve spáse mne raděj pohosti!
°°°
Beru si teď! A kašlu na to poté…
Když zafoukám Ti, namiř jen svým hrotem
A rty mi rozpaluj o líce nepěstěné
Pak rozsekni mě pevností svou změněn
A spoutej, sraz a slíbej vražednosti
Stejně jak Apollón, když Pýthona se zhostil
Milostnou polohu o něze vykovej
A pak už nadlouho se v planutí mi dej…
Přečteno 628x
Tipy 37
Poslední tipující: Skywalker, mírně kousavý králík, Psavec, hašlerka, zenge, Jiná, Kars, Noc17, Zasr. romantik, la loba, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)