polovina ráje
Anotace: druhá polka
Sbírka:
JDI
Ta polovina ráje,
která vlastně asi má je,
ta je hodně dobrá,
akorát ta druhá,
už není tak dobrá,
myslím že je nejlepší,
a to přece potěší,
kdo by však chtěl půlku,
která čouhá jenom z důlku.
Proto to tak musí být,
než najdeme v sobě klid.
Komentáře (0)