Podléhám touhou

Podléhám touhou

Anotace: No comment

Podléhám touhou
milovat se s něhou.
Být při tom zralý,
nezatracovaný a mladý.

Podléhám touhou
radovat se ze života,
létat vzduchem,
plavat pod vodou.

Podléhám touhou
mít rád svoji milou.
Milovat ji,
a být stále s ní.

Podléhám touhou
žít na plno,
nemít starosti,
být sám sebou.

Podléhám touhou
být s tebou,
mít tě u sebe
líbat tě na ňadrech.

Podléhám touhou
milovat se s tebou,
svléknout tě celou,
a mazlit se s tebou.

Podléhám touhou,
touhou rozkoše,
touhou, touhou,
touhou lásky.

24-10-2004
Autor Hawkey, 16.11.2004
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel