....z lásky stala se past....
Srdce na dlani mělo svůj stín,
držels ho jemně, hýčkal dotykem svým.
Byl jsi tak blízko,čas se zastavil,
pak pouhým mávnutím,
mou důvěru v bezpečí jsi zahodil.
Obrátils list......
Z lásky stala se past,
s nocí jak sen,vytratila se z nás.
Do ticha dýchnul můj zklamaný hlas,
ve vzduchu zůstal,už jen úsměv náš...
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Jirda
Komentáře (2)
Komentujících (2)