Je čas vrátit čas
je čas předejít stíny
je docela pozdě bědovat
a brzy usmát se na jíní
jen zvláštní bílá hmota
obestřela zemi
a chladno
dost zima
občas
je
mi.
To
malé
střípky
tiché hudby utajeny
naplnily až po okraj duši ženy.
Vzpomínky, pár slz a skok:
kdy přijde již milostivý rok?