tak snadno..
slunce kreslilo můj obraz
na trávu, na dům, na asfalt..
ale pak přišla tma
a všecko si vzala
protože
moje srdce..
složitá stavebnice,
která se,
kdykoliv tě potkám,
tak snadno
rozsype..
jsme jak ti ptáci,
co vždycky, když vzlítnou,
zmizej
v zapadajícím slunci..
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: Oslice, poustevník Jirka, Gabrielle, Danger, Fighting Dreamer, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)