je mnoho druhů stýskání; všechny musí být z podstaty smutné... ale tenhle je k tomu velmi jiskrný, hmmm :)
30.12.2010 09:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Stýská se mi
po náruči co mě objímá
když zima dotírá
Stýská se mi
po tvé vůni
v níž se topit chci
roky ,dny..vteřiny..
kdo je sám ví..
ST
22.12.2010 15:15:00 | Mbonita
Neteskni, projdem se vůkol Labe,
zapomeneš na stesk,
i když to tu zebe :-)
ST
22.12.2010 13:00:00 | Kars
Stýská se mi
po čem víc a po čem méně
Stýská se mi
po tvém světle měsíce
Stýská se mi
po tvém romantickém jméně
Po tvé lásce
stýská se mi nejvíce
ST!
22.12.2010 10:04:00 | hašlerka
No jo,stýskání někdy moc bolí
jako když ránu potřeš solí
-posílám Ti culíček
do smutných tvářiček:))
22.12.2010 08:54:00 | CULIKATÁ