Anotace: taková rychlovka :)
Není teho příliš, ale pozor... o lásku (se vším všady) člověk by nikdy neměl prosit... pak to nabývá dojmu, že to druhý udělá, aby se neřeklo, bo z donucení, ne příliš s kladem. ST! za skromná přání :o)
24.02.2011 07:54:00 | NikitaNikaT.