Zázraky
Je to blíž, co je v nás
s láskou je kříž, najdeš snáz
Ukryté tajemství pod peřinou
hebká pleť na dotek,jsem jedinou..
Tou, se kterou se probouzíš
nahota schoulená a Ty ji nevidíš
Ber nebo nech být
odejdi a zamkni můj hřích...
Do srdce uschovej na věky
a neptej se,jsou to zázraky...
kdy můžeš milovat....
Přečteno 453x
Tipy 30
Poslední tipující: Amable seňor Marek, James Libustka, Niky88, Danger, hašlerka, sobý hnusec, Bean, Zasr. romantik, Psavec, mida, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)