Trpělivým vyslancem lásky
Krůček po krůčku čekal jsem,
v prázdnotě bloudil dva roky,
teď už mi k tobě stačí jen,
udělat pouhé dva kroky.
Dřív jsem ti denně sto zpráv psal,
to bylo samosebou,
teď už ti nepíšu jedinou,
teď už jsem pořád s tebou.
Dříve jsme se rozprávali,
zda chtěla bys být maminka
a dnes spolu kolíbáme
malinkého andílka.
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: loverose91, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)