Nejkrásnější dárek
Anotace: Jsi ten nejkrásnější dárek =)
Jsi hvězda v temné době zářící,
když v tichých tmách se potácím,
jsem možná první,jistě tisící,
přítel,možná panem domácím
Jsi vůně sladkých perníčků,
co zavoní ve vánočním čase,
vůně jež nosím v srdíčku
splývá a kupí se v tvojí kráse
Jsi sněhová vločka z hvězdných drah
co uvízla na mém víčku,
pomalu taje navzdory mých snah,
poslouchej milý človíčku
Jsi žhavý uhlík v náruči mojí,
kde tolik prázdnoty ční,
schul do ní hlavu svoji
a prosím zůstaň v ní.
Přistup blíž a svaž dvě nitě,
Terezko já...miluji tě
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: Desir-ka, CULIKATÁ
Komentáře (0)