LOUČENÍ
Už svítá,
noc končí
a ruce nás dvou........
Se hladí,
se loučí,
spolu být nemohou......
Tolik touhy,
tolik něhy
a lásky chceš dát......
Na srdci máš,
dva tři ztehy
jak je těžké mít rád...
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)