Nepřítel lásky
Všechno má své pro a proti,
život nejde bez nehody.
Však čím větší překážky zdoláš,
tím silněji napříště odoláváš.
A když už sám nestačíš,
láska silně zakročí.
Když zakopneš, zachytí tě.
Když upadneš, postaví tě.
Bez lásky se špatně žije,
smutek růžky vystrkuje.
Nenech se jím zastrašit
a ber, co ti právem náleží.
Komentáře (0)