Zklamání
Anotace: ...
Sbírka:
Lucce
Zas je tu špatná chvilka,
smutek a žádny důvod,
jsem za blbce, snílka ?
prašť jak uhoď.
Tak sveř se mi,
v čem je problém.
nelíbí se mi,
že jsem zas jak blázen.
Tak krásňě je nám spolu,
žádne starosti.
bez tebe padám dolů,
chvíle lítosti.
Nebuď sakra taková,
nepoznávám tě,
najednou si cizí, zlá.
bezcitná
Chci ti pomoct,
a ty do mě kopeš
je to snad nemoc ?
nevěřím...
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)