..když spíš..
Ty spíš!
A vichřice zas službu nebi koná
Je čtvrtá ranní; Ona není ona
Má zmatek v hlavě, v duši. Čím dál víc…
Čím větší je, tím zostra vane z plic
Čím větší je, tím víc by chtěla říct;
Pod pláštěm větrným mám tělo rozehřáté
A chladno rozhodně, není tím pravým katem
co dokázal by vykonat nějaká resumé
Pod pláštěm větrným mám tělo roztoužené
Cit nikoli však mě, jen klín můj v hříchy žene
tak ve smyčce se nejspíš srazíme…
Ty spíš!
A vichřice zas nocí proplouvá
Už je čtvrt na pět; Už se neschová
I když má zmatek. Má i lásku, city…
Čím větší jsou, tím víc je touží vznítit
Čím větší jsou, tím více dává v žití;
Přečteno 586x
Tipy 41
Poslední tipující: jvacl, janewe, střelkyně1, Kapka, labuť, jedam, Skywalker, carodejka, s.e.n, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)