So happy xmas
Svíčka dohořela,
knot dávno pryč.
návštěva kostela,
zemřel všechen chtíč.
Vosk ze stolu,
odírá se po šupinách,
nikdy pospolu,
zmizela po vteřinách.
Je tu další rok,
padl jsem a vstal.
života další krok,
neopomeneš ten žal.
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, al-pacino, Marille, Lioness
Komentáře (0)