těch dnů je mnoho nebo málo
do prázdných volá srdce stěn
usnula jsi temná skálo
že můj hlas je bez ozvěn
snad bojíš se nočního ticha
či starý rok ti smutek dal
vánoční že čas už dýchá
hlas trub zved se na chorál
***
Jiří
05.01.2011 20:36:00 | j.c.
devadesátosm dní rychle uteče
a budeš zase šťastná na světě
už jenom pouhých devadesátosm dní
a tichá noc se vám spolu
v srcích tiše rozezní...
28.12.2010 21:59:00 | střelkyně1
az prijde ticha noc..
nebudem spat..
laska bude mit nad nami moc
a pritom..
budeme rvat :))
28.12.2010 08:55:00 | Bean
Každým dnem blíží se ta chvíle,
kdy tichá noc stane se realitou,
pak ve spojených dlaních pozvedneme
sklenici lásky nedopitou... :-))
25.12.2010 20:00:00 | poustevník Jirka
tak to je nádhera
číst zas a znova
Tvou tichou noc
zrána i zvečera
v lásce pro mne
i pro Vás
Ať láska najde moc
Tě oblažit / to přání mé je skromné...
25.12.2010 19:38:00 | šuměnka