Anotace: živé sny jsou jako draci rudí.../je to spíš říkanka, ale i básník je v rozespání jen člověk/
Sbírka: ..oživlé vlny..
... byl to jen sen ...
... je tady den ...
... a sním ten sten ...
... odešel jen
hořkách pachuť po něm zůstala a prázdno a zima v lůžku ...
tak smutné ... tak Tvoje ...
Usměj se, bude líp ;-)
26.12.2010 15:04:00 | Bambulka
Je hrozně bolavá,až mne zazimilo...to,ale neznamená,že není krásná...právě naopak,je nádherná...
25.12.2010 15:59:00 | střelkyně1
Všechny ty lásky Tvé... vždyť jsou Ti nablízku!
Jenom se podívej, vždyť máš je v notýsku!
Stul si jej pod polštář, přitiskni k němu tvář
a na vše dobré, co daly(i), se rozpomeň,
na jejich těla žár, na oheň,
co za nocí x-krát Tě sžíhal,
když jejich plamen se míhal...
Dnešní noc přitul své poznámky,
příště však zavítej do schránky...
Třeba tam zanechá Ježíšek
malinký pro štěstí oříšek...
24.12.2010 01:14:00 | Špáďa
Krásná a přijde mi posmutnělá, protkaná steskem.Pošlu Ti culíček a hezky čekej, už brzy přijde Ježíšek:-)))
24.12.2010 00:09:00 | CULIKATÁ