zimnice
.
na čtyři doby
mám šálu v barvách podzimu
a s ní se blížím k jaru
bez ohledu na zimu
nezáletně taju
*
od Gerdy.. pro ztraceného Kaje
když si zima podkasá sukně
načechrá vlasy
a roztančí se krajem
pořád mě něco hřeje
zpod závěje
v létě upuštěný střípek
od naděje
*
nová pro jednu starou
naděje a vzpomínky
málokdy se vejdou
do jednoho člověka
zima ve mně loňské jaro
nečeká
.
Přečteno 622x
Tipy 54
Poslední tipující: Oslice, jita.1965, Holis, Sweet KiWi, Dračičák, kroužek, Markéta Hl., Gabrielle, stryc, P.Z., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)