beznaděj
Jak už to tak v životě mém bývá,
jsem tím kdo v sobě druhým bolest ukrývá.
Tolika láskyplnými chvílemi chtěl jsem
zavalit to tvé srdce jen...
Avšak pouhá vzpomínka na tvé slzy zbyla,
jež lásku tvoji důkladně pohřbila.
Jsem ztracen v myšlenkách na návrat časů,
kdy prsty mé hrábly by zas do tvých vlasů.
Nic se nekoná, žádna náprava pro nás
když pro mne nenajdeš si ani chvilku čas.
Pouze slzy a smutek mi zbyl,
to když bolestí jsem tě otrávil.
Ani omluva žádná nepadne na zem úrodnou,
zápolím se svou duší proradnou.
Ticho a tma,
věčná samota.
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: To je ONA, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)