Vločce
Jsi sněhobílá vločka,
která z nebe padá.
Děláš husí kůži,
když spadneš na má záda.
Jsi mou dříve nepoznanou
nekonečnou vášní,
S Tebou jde vše stranou
vše je krásně zvláštní.
Chci do rukou Tě vzít
a polibky Tě hřát.
dát srdcím souznění
a láskou s Tebou tát.
Přečteno 474x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., sht1, ilona, aeshna, NikitaNikaT., Fighting Dreamer, americanbeauty, jaňa, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)