POČKÁM ...
Anotace: Inspirací mi byla píseň od Mr. D.B.
To osud tomu patrně chtěl,
tys vstoupil do mého života.
Jako záhadný stín.
A probudil žhoucí cit,
tam v srdci mém.
Hořící pochodeň.
Mé slzy nebudou padat navždy,
zmizí společně s tvým úsměvem.
Jako ošklivý sen.
Pak dojdeme cestou bolesti
až tam, ke hvězdám.
A dál.
Společně ruku v ruce,
už ne každý sám.
Počkám ...
Přečteno 433x
Tipy 26
Poslední tipující: Bíša, Zefi, losscar, loverose91, Markéta G., Psavec, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, carodejka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)