Turn around

Turn around

Anotace: Tichý vzkaz odněkud z nenávratna... "Forever is gonna start tonight"

Otoč se
a pojď ke mně blíž,
odejdi ze světa,
kde o nás jen sníš.

Otoč se
a zvedni oči do nebes,
dnes v noci
čeká tam na Tebe jeden pár hvězd.

Otoč se
a podej mi ruku,
abych dovedl Tě přímo k nám
a dal Ti žlutou růži pro záruku.

Otoč se
a napiš si mé jméno
do své duše
pomocí slabik mého srdce tuše.

Otoč se
a zapamatuj si můj úsměv,
ten, který Ti dnes v noci dám.
Ten, jenž nepatří žádné jiné z dam.

Otoč se
a prohlédni si výraz mých očí,
v němž celý můj i Tvůj svět se točí
pro náš čas.

Tak otoč se,
pojď za mnou...
A neboj se zítřků.
Autor Denael, 25.12.2010
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: René Vulkán, Danger, Gringer, fuu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vůbec nechápu, proč tě tak málo tipují. Mě to přijde až melodicky napsané.
Jen tak dál!

03.01.2011 20:03:00 | René Vulkán

líbí

Tady v téhle básni,je jasný důkaz,že země se točí :-)

31.12.2010 12:10:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel