Anotace: možná nepochopitelná..
teorie a praxe jsou dvě odlišné věcí,
ta první ti naplní pohár,ale bez té druhé ho nikdy neokusíš...jak chutná.
Krásná pocitovka plná obav a nadšení.
26.12.2010 19:43:00 | Danger
... jestli zkusit? ...
Rozhodně ANO,
ptz je přeci lepší říkat si,
pokazila jsem to (nebo udělala špatně ;-)),
než jen lamentovat,
mohlo bejt hezký (...kdyby ...),
tohle ráno ;-)
hezký ...
26.12.2010 18:40:00 | Bambulka