Otázky pro lásku
Anotace: °mlátí se do hlavy pohrabáčem° aneb vždycky romanticky...
V básních vylívám svůj cit,
ne pro tebe, ne pro něho, ne pro ni,
pro lásku samotnou ve stříbrné zbroji,
že chci s ní nadosmrti žít.
A až najdu v lásce člověka,
tak ptám se, zda se láska
a o ní báseň – kráska,
zda se lidí neleká?
Zda budu básnit až
srdce shoří plamenem?
Zda si na tě lásko vzpomenem,
když se nám jenom zdáš.
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Gabrielle, carodejka, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)