To špáďa:
tak to jsme měli stejná vidění
a nevím, komu byla příjemnější
dnes už mě hladil nebeský ten pěší
/ tak čekám, jak jen Tebe odmění / :D
28.12.2010 00:18:00 | šuměnka
I já spatřil včera fata morgánu,
ulpěla z modré v mém zraku orgánu
u Golfu, hotelu Krakonoš,
zjev to až z dalekých Krkonoš,
z míst, kde si Labe pramení...
Od Chodce Nebes znamení.
Šp.
27.12.2010 23:08:00 | Špáďa