Zimní romance
Zimní obloha plná bílých chomáčků,
dnes nebude choulení naháčků.
Stromy oblékly si bílý sníh,
děti skotačejí na saních
a mě se stýská moc...
Jaká bude asi tahle noc ?
S tebou a bez tebe,
to nevím,
vím jen to, že si můj celý svět...
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (0)