Anotace: dopsaný nějaký letitý koment / našla jsem ho ve své složce rozepsané / opět spíše říkanka
Sbírka: ..oživlé vlny..
Kdyby si všechny barvy světa,
protáhly vlny své přes nikol,
bílá by dostala šaty léta,
ty bys je navlékla, Moniko,
do veršů plných duhy,
splatila létu dluhy
tak jako nikdo druhý.
28.12.2010 05:24:00 | Špáďa