Psychedelická báseň o ztracené naději umírajícího
otočit
zažbluňká
krvavá
SEN SEN SEN
jsem tvůj stín jen věř
nadějí přišpendlenou
V ZÁTOCE
a křik
nebeských letců a pták
co na křídlech vážky letět by chtěl
to vám říkám byla láska
a zbyla jen bída
SMRT SMRT
na ústa starců
čeká jen pád
A TAK DÁL
výš výš
až k bílým borovicím
severního máje
KRKAVEC
krev stříkající ze dna míz stromů
životem byls
NEVĚRNÝ
SMRT SMRT
SMRT NA ÚSTA APOŠTOLŮ
Přečteno 520x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)