Hvězda Miram..
Miram je hvězda magické touhy
sama toužící
touhou kolmicí
útočí na mne z noční oblohy
když prchám spící
spirál kružnicí
snů, nikdy nekončících se u ní
magií slující
okouzlující
kdy její touhy v mých snech se splní?
sfoukněme svíci
v dechů vánici
polibky protlé kousnutím do rtu
se nekončící
noc, před ložnicí
touhy mé - Miram - třešeň na dortu
sladce se mstící..
- dva mučedníci
Přečteno 424x
Tipy 30
Poslední tipující: mademoiselle secret, PIPSQUEAK, Gabrielle, whiolet, Doradan, Psavec, WhiteSkull, zelená víla, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)