Znovunalezená
Anotace: láska ? Je to pravda či klam ? Mám ještě věřit ?
.
Skrz tvoji slupku tvrdou, hrubou
dostala jsem se k jádru, zdá se,
pocity v náhlém zmatku budou,
co to přede mnou otvírá se.
Nevím, co počít, jádro sladké,
najednou hřeje srdce z ledu,
a já teď náhle touze vratké
podlehnout nějak nedovedu.
.
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, kroužek, James Libustka, Psavec, WhiteSkull, Žqáry
Komentáře (0)