Plány srdce
Anotace: ...plánuji svým tepem, dechem, srdcem...
Plánuji na hvězdném nebi bezesné noci,
plánuji láskyplné chvíle a prima pocit.
Přemýšlím, která hvězda je ta tvá
a jak se k ní žena chovat má.
A jak se já mám chovat k tobě,
za téhle situace a v téhle době...
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: váhy, Mbonita, CULIKATÁ, al-pacino
Komentáře (0)