Blýskání na lásku
Anotace: ...tahle se mi moc líbí...snad se bude líbit i vám...
Zase jsem ti na dosah,
tak blízká a přece vzdálená.
Tvých obranných gest překračuji práh,
z šatů osvobozuji ramena.
A ústa plná milosti
jen chvíli před mými braň.
Blýská se na lásku,
svou nahostí tvé touze splatím daň.
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)