Prodavač vůní
Anotace: se zase vrátil....
Zase se vrátil,obešel svět
donesl vůni a chtěl by zpět
Na mou kůži, vnímat to chvění
stačí dotek, jedno přivonění....
Zrychlený tep a jeho slova
nezbyla mi už žádná zloba
Vzdálený pocit, kde stále hledáš
cítíš šanci,kterou nemáš....
Pustím Tě dál na kousek mého těla
Ano...moc bych Tě tam chtěla
Hluboký nádech co zůstal v nás
je to "Calvin Klain"....nenech se zmást.....
Přečteno 390x
Tipy 33
Poslední tipující: kroužek, vodnař, enigman, mida, Zasr. romantik, Dona Quixote, al-pacino, Gabrielle, zenge, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)