V spánku klidném,
tělo svinem...
do malého klubíčka...
ze sna v letu duše chvění
vzniká jemná básnička...
07.01.2011 21:50:00 | Veselý Drak
Pohlazení veršované
od hvězdiček, od měsíčku...
Z chladu teplo se hned stane...
po kliknutí u Culíčků
29.12.2010 23:04:00 | Špáďa
jsi miláček, má barvo zorniček
jsi kaleidoskop o kterém chci snít
jsi hřejivost, do níž se toužím zabalit
jsi voňavost a i krása vábniček...
děkuji. Nádherné sny i Tobě!
29.12.2010 22:22:00 | šuměnka